Saramura de peste

de ana in Peste, 28 Apr 2010 | 6266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de peste
  • sare
  • 1 capatana de usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • lamaie
  • 3 fire de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de peste:

Crestam pestele ,il am cu sare si un strop de ulei si-l frigem sau il coacem incuptor cu firele de ceapa.

Separat punem 1kg de apa cu o mana de sare sa clocoteasca,dupa ce a clocotit frecam usturoiul cu ulei si punem in apa clocotita si adaugam jumatate de zeama de lamaie .Cand pestii sunt gata ii scufundam in saramura.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ana 1

28.04.2010, 17:01

multumesc nadina

epurasha2bb 1

28.04.2010, 18:11

la noi in Oltenia saramura se face cu rosii coapte si usturoi dar am sa incerc si ca tine!

ana 1

28.04.2010, 18:24

Noi nu-i spunem saramura(sos) ,vara facem mereu rosii coapte cu usturoi si patrunjel ,nu numai la peste , si la pui facem si asa merg.Ne plac foarte mult rosiile coapte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulou de peste